Vil du lære om SEO?

Hvis du har en hjemmeside eller en webshop, har du sikkert hørt om SEO før. Også kaldet søgemaskineoptimering. SEO går kort sagt ud på at optimere sin hjemmeside til søgemaskiner som f.eks. Google, således at man kan forbedre sine placeringer i søgeresultaterne. På trods af hvad mange SEO-bureauer gerne vil have dig til at tro, så er søgemaskineoptimering ikke raketvidenskab. Det er faktisk ret lige til, hvis man bare kender lidt til hvordan Google fungerer. Noget andet der holder rigtig mange fra at kaste sig ud i søgemaskineoptimering, er at det er utroligt tidskrævende, og kræver en stor portion tålmodighed.

Men det er altså en rigtig god ide, at tage sig tid til at sætte sig ind i emnet, for det kan vise sig at være det bedste du har gjort for din hjemmeside. Hvad ville du f.eks. ikke give for at få din hjemmeside til at lægge i toppen af Google på dine vigtigste søgeord? Mit gæt er rigtig meget. Men det behøves ikke koste dig en krone! For du kan vælge istedet at bruge din tid og ikke din pengepung på at opnå dette.

Det drejer sig bare om at finde et rigtig godt sted at lære om søgemaskineoptimering. Og det er lige netop hvad du kan via kan du via dette link.

Det er en blog der hedder SEOworkers, som er drevet og skrevet af Mikkel Johansen, som har arbejdet med SEO de sidste 10 år. Så han ved virkeligt hvad han taler om, og han forklare tingene på en jordnær måde, så alle kan være med.

Så nu er der ingen undskyldning, det er bare at komme igang! ;)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>