Lidt inspiration til julegaveønskerne

Det er altid svært for mig at finde gode julegaver ønsker. Jeg synes simpelthen ikke jeg mangler noget. Men et eller andet skal man jo finde på, så i går aftes sad jeg og surfede lidt rundt på nettet for at samle inspiration til julegaveønskerne. Og så faldt jeg over en lille unik webshop der sælger håndlavede smykker online. Og synes simpelthen deres smykker er så fede, at jeg lige måtte dele det med jer :) Og det allerbedste ved dem er at de koster stort set ingenting. Deres priser starter fra så lidt som 49 kr. Så deres smykker kunne f.eks. være den perfekte lille pakke til veninden eller til en pakkekalender til en man holder af. Hvem ville f.eks. ikke blive glad for disse smarte stjerne øreringe?

Jeg vil helt klart anbefale jer alle sammen, at kigge forbi deres lille smykke webshop, OhDeer.dk

Du kan helt sikkert også finde noget du kan lide og som du ike mindst har råd til :)

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>